„Dobré filmy jsou nám drahé, ale i ty špatné nás přijdou draho!“

Mirella Freni – život zasvěcený opeře ke shlédnutí online (2010)

Mirella Freni – život zasvěcený opeře online

Německý dokument o jedné z nejvýznamnějších operních sopranistek druhé poloviny 20. století, která přes půlstoletí vládla na scéně milánské La Scaly... Filmový portrét německé režisérky Marity Stockerové ukazuje Mirellu Freni během pěveckých lekcí v Centro Universale del Bel Canto v jejím rodném městě Modena. Rozsáhlý rozhovor s pěvkyní byl natáčen v Teatro comunale v Modeně, tedy na místě, kde sopranistka zahájila svoji světovou kariéru před více než půlstoletím. Dokument obsahuje rovněž rozhovory s jejími uměleckými kolegy a přáteli. Bohužel její nejbližší – tenorista Luciano Pavarotti, s nímž od raného dětství vyrůstala, a její manžel bulharský basista Nikolaj Gjaurov už nebyli mezi námi. Uslyšíte upřímnou výpověď hvězdného tenoristy Plácida Dominga, režiséra Lamberta Pugelliho a operního kritika Elvia Giudiciho, kteří doplní její úchvatný pěvecký portrét. V její interpretaci uslyšíte mj. ukázky z oper "Fedora", "Gianni Scchichi", "Bohéma", "Traviata", "Manon" (Massenet), "Otello" a "Panna orleánská"... Italská pěvkyně Mirella Freni (1935–2020) byla jednou z nejvýznamnějších sopranistek světové operní scény druhé poloviny 20. století. Okouzlovala obecenstvo přes půl století svým svěžím a mladistvě znějícím hlasem, který měl nezaměnitelnou barvu a špičkovou kvalitu. Její výjimečná kariéra se začala již v útlém věku. V deseti letech vyhrála jako zázračné dítě rozhlasovou soutěž, když přednesla před mikrofonem náročnou árii Čočosan „Un bel di vedremo“ z Pucciniho opery "Madame Butterfly". Bylo krátce po druhé světové válce, psal se rok 1945. O šedesát let později účinkovala Freni při svém posledním představení, když vystoupila v ruské opeře P. I. Čajkovského "Panna orleánská". Tehdy v dubnu 2005 zpívala na scéně Washingtonské národní opery. Ve věku sedmdesáti let uchvátila americké obecenstvo v postavě mladé Jany z Arku. Když oslavovala své pětasedmdesátiny a 55. výročí prvního jevištního vystoupení, bylo to v roce 2010, obdržela v Cannes vysoké umělecké ocenění MIDEM Classical Award v kategorii celoživotního mistrovství.

Film Mirella Freni – život zasvěcený opeře ke shlédnutí zdarma  Film Mirella Freni – život zasvěcený opeře ke shlédnutí zdarma

Film Mirella Freni – život zasvěcený opeře online ke shlédnutí zdarma

Vyhledávání

Využijte skvělé možnosti a buďte ke svým oblíbeným filmům, co možná nejblíže. Film Mirella Freni – život zasvěcený opeře ke shlédnutí zdarma je vyústěním moderní doby, postačí jen několik málo kliknutí a můžete sledovat svůj oblíbený film v online podobě. Pokud hledáte nevšední zážitek na volný podvečer, tak film Mirella Freni – život zasvěcený opeře online je tím pravým pro vás, ale i celou rodinu. Skvělá podívaná pro každou příležitost. Přijměte pozvání do míst, kde internet svým návštěvníkům nabízí vše zdarma a ihned k použití. Krásné ztvárnění, idylická atmosféra a kouzelný příběh. To jsou hlavní nosné pilíře senzačního filmového zážitku Mirella Freni – život zasvěcený opeře. Film Mirella Freni – život zasvěcený opeře ke stažení zdarma je na mnoha místech, ale jen prostřednictvím našich stránek v té největší možné kvalitě. Vydejte se společně s hlavními hrdiny na příjemnou cestu a přesvědčte se o kvalitách tohoto snímku. Filmy v online podobě jsou nejhledanější položkou vůbec. Díky dnešní době máte i vy tuto jedinečnou příležitost se setkat s vaším oblíbeným filmem kdykoliv a kdekoliv. Stačí si jen vybrat vámi požadovaný filmový snímek, kliknout na příslušnou ikonku a užít si neskonalé dobrodružství v područí vašich hrdinů. Záleží pouze na vás a vašich individuálních chutích. Přehledně rozdělená filmotéka čeká na vaše objevení. S filmy online máte záruku širokého výběru. Využijte jedinečné příležitosti skryté pod tlačítkem Mirella Freni – život zasvěcený opeře download a vydejte se na cestu poznání za zajímavým příběhem. Úspěšný film čeká na vaše odhalení. Ať už se rozhodnete pro film Mirella Freni – život zasvěcený opeře CZ online či Mirella Freni – život zasvěcený opeře v jiném jazyce, tak vězte, že za každou volbou stojí senzační podívaná té nejlepší možné kvality zobrazení.

Mirella Freni – život zasvěcený opeře ke shlédnutí zdarma

Mirella Freni – život zasvěcený opeře online

Mirella Freni – život zasvěcený opeře online ke shlédnutí zdarma

Mirella Freni – život zasvěcený opeře online ke shlédnutí česky

Mirella Freni – život zasvěcený opeře online ke shlédnutí cz

Mirella Freni – život zasvěcený opeře online ke shlédnutí

Mirella Freni – život zasvěcený opeře ke shlédnutí

Mirella Freni – život zasvěcený opeře film

Mirella Freni – život zasvěcený opeře free

Mirella Freni – život zasvěcený opeře zdarma

Mirella Freni – život zasvěcený opeře ke stažení zdarma

Mirella Freni – život zasvěcený opeře ke stažení

Mirella Freni – život zasvěcený opeře ke stažení rapidshare

Mirella Freni – život zasvěcený opeře ulozto

Mirella Freni – život zasvěcený opeře ke stažení hellshare

Mirella Freni – život zasvěcený opeře kinotip

Mirella Freni – život zasvěcený opeře avi

Mirella Freni – život zasvěcený opeře cz dabing

Mirella Freni – život zasvěcený opeře trailer

Mirella Freni – život zasvěcený opeře 3gp

Mirella Freni – život zasvěcený opeře torrent

Mirella Freni – život zasvěcený opeře warez

Mirella Freni – život zasvěcený opeře download

Mirella Freni – život zasvěcený opeře soundtrack

Mirella Freni – život zasvěcený opeře titulky

Mirella Freni – život zasvěcený opeře recenze

Mirella Freni – život zasvěcený opeře 3D

Mirella Freni – život zasvěcený opeře dvd

Mirella Freni – život zasvěcený opeře csfd

Mirella Freni – život zasvěcený opeře imdb